fbpx

Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Cum adauga anunt?

Poti adauga anunturi auto gratuite aici - Adauga anunt

La finalul completarii datelor despre anunt ai posibilitatea de a alege durata si, daca doresti, promovarea in diverse formate pentru aparitie.

Cum platesc promovarea?

In cazul in care alegi sa-ti promovezi anuntul (primul in liste, text ingrosat, in lista de speciale, etc) trebuie sa platesti promovarea.

Gasesti detalii despre pachetele de puncte necesare promovarii, aici - Pachete de puncte

Gasesti detalii despe metodele pentru plata pachetelor de puncte, aici - Modalitati de plata

Cum imi fac publicitate pe site?

Anunturile se adauga gratuit pentru o perioada de 7 sau 14 zile, la alegerea dvs. (Mai putin anunturile din anumite categorii, care sunt preplatite - ex. categoria Servicii auto). Anunturile gratuite nu beneficiaza de promovare inclusa, se vor vedea in listele de anunturi in ordinea adaugarii.

Poti alege sa le promovezi, in liste speciale sau cu text special (ingrosat, colorat, etc). Detalii aici - Preturi promovare

Doar pentru persoane juridice, poti alege si prezenta pe site sub forma unui banner, in pozitiile disponibile pe site.

Sau prezentare sub forma de articol pe blog, aparitia in slider-ul de promovare cu imagini de pe proma pagin, sau, la cererea dvs., in oricare dintre paginile site-ului.

Ofertele pentru persoane juridice se fac, pentru moment, doar prin trimiterea unui email catre noi, auto(at)clubauto.ro. Vom reveni in cel mai scurt timp cu oferta.